top of page

Teidän tiimin aika loistaa

Parempaa suorituskykyä ja hyvinvointia yrityksille ja urheiluseuroille

Suorituskyky -niin yksilön, kuin tiiminkin- on parhaimmillaan silloin, kun yksilöllä on kapasiteettia

-kohdata ja käsitellä arjen ja vaativien tilanteiden aiheuttamaa painetta.

Kun arjen kuormittavuutta osataan säädellä ja opetellaan kasvattamaan kapasiteettia kohdata stressaavia tilanteita, Valmentautumisen avulla varmistamme, että tiimillänne on työkalut pysyä rauhallisena ja pitää mieli kirkkaana paineenkin alaisena.

 

- löytää omat vahvuutensa sekä osata hyödyntää niitä.

Kun yksilö osaa tunnistaa ja hyödyntää vahvuuksiaan, muuttuu tekeminen mielekkääksi. Hypnobreathwork sessoiden avulla lisäämme itsetuntemusta, jotta jokainen osaa päästä kiinni omiin parhaisiin puoliinsa.

- löytää itsestään sisältä kumpuava kipinä ja keskittymiskyky

Hypnobreathwork -sessoiden avulla voimme auttaa yksilöä sekä joukkuetta löytämään huippuunsa viritetyn keskittymisen sekä löytämään sisältä kumpuavan motivaation.

- sopeutua haastaviin tilanteisiin

Kun mieli on joustava, on helpompaa sopeutua uusiin, nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin. Tämä taas mahdollistaa suorituskyvyn säilymisen muuttuvillakin hetkillä. 

Ja ennen kaikkea säilyttää hyvinvointi kaiken toiminnan keskellä.

Parempi suorituskyky ei tule puskemalla itseään jaksamisen äärirajoille. Ihminen kykenee sietämään jonkin verran stressiä ja painetta, mutta kun nämä ylittävät yksilön kapasiteen kohdata haastavia tunteita, on lopputuloksena ylikuormittuminen ja suorituskyvyn sekä tyytyväisyyden kokemuksen lasku. Tästä syystä parantaaksemme suorituskykyä, on hyvinvointi prioriteettilistan kärjessä.

Luennot, workshopit ja hypnobreathwork -sessiot onnistuvat sekä etänä, että livenä. 

DSC_4263_edited.jpg
bottom of page