Soul

Food

Buffet

Liity inspiroivaan yhteisöön joka koostuu ihmisistä, jotka tahtovat saavuttaa tavoitteensa ja nauttia matkasta.

Ryhmävalmennuksien ja itseopiskelumateriaalien avulla opit rakentamaan mielestä voimakkaimman työkalusi.

Liity inspiroivaan yhteisöön joka koostuu ihmisistä, jotka tahtovat saavuttaa tavoitteensa ja nauttia matkasta.

Ryhmävalmennuksien ja itseopiskelumateriaalien avulla opit rakentamaan mielestä voimakkaimman työkalusi. Soul Food Buffetin tarjonnasta löydät kuukausijäsenyydellä toimivan Soul Food Buffetin tai sitten voit valita Deep Dive-version, joka on seitsemän viikon tai kolmen kuukauden mittainen 1:1 valmennusmatka kanssani.

20200127_102139_0000.png

Oletko valmis päivittämään ajattelusi uudelle tasolle? Liity joukkoon ja rakenna elämä, jossa näet enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Elämä, jossa on enemmän tietoisia valintoja kuin sattumanvaraisia tapahtumia. Elämä, johon löydät inspiraatiota omista valinnoistasi. Tieto muuttuu viisaudeksi, kun viemme sen käytäntöön; Kysy itseltäsi mikä tässä elämässä on sinulle oikeasti tärkeää. Sen jälkeen hanki tieto ja rohkeus toimia. Soul Food Buffetista löydät työkaluja matkallesi.

Soul Food Buffet on kokonaisvaltainen verkossa toimiva itsensäkehittämisen ympäristö, jossa syväsukellat mieleesi. Luot itse muutosta ajattelumalleihisi ja sitä kautta muutosta elämääsi. Henkinen suorituskykysi kasvaa, kun muutat ajattelumallisi palvelemaan tavoitteitasi. Silloin mieli ei ole enää este, vaan suurin voimavara.

Soul Food Buffet

Moni sanoo haluavansa elää täyttä elämää, mutta ei kuitenkaan täysin tiedä, mitä se omalla kohdalla tarkoittaisi tai miten sinne pääsisi. Koemme motivaation puutetta, sisäistä vastustusta ja sitä, ettei yksinkertaisesti tiedä mistä aloittaisi. Muutos vaatii aina työtä, mutta sen työn ei tarvitse olla raskasta tai epämotivoivaa. Soul Food Buffet auttaa sinua viemään epämääräisen ajatuksen inspiroivasta elämästä käytäntöön ja auttaa sinua luomaan mielen, jonka avulla voit navigoida kohti unelmiesi elämää ja tavoitteita. Jos olet sitoutunut muutoksen tekemiseen ja valmis kohtaamaan itsesi, on Soul Food Buffet paikka sinulle.

 

 

Soul Food Buffetissa opit asettamaan tavoitteita, muuttamaan ajatukset toiminnaksi, elämään tietoisemmin ja muokkaamaan ajatteluasi. Teet tämän kaiken yhteisössä, joka koostuu ihmisistä jotka ovat samalla matkalla tavoitteitaan kohti kuin sinä. Olen tukenasi muutoksessa ja varmistan, että pysyt tavoitteissasi.

Materiaalit vaihtuvat kuukausittain. Voit käydä läpi aiheita, jotka tukevat sinua parhaiten kehityksessäsi. Joka kuukausi löydät kirjastosta mielenhallinnan peruspaketin, jonka avulla pääset alkuun muutoksessa. Tämän jälkeen voit valita mielenkiintosi mukaan aiheita, joita on mm. tavoitteiden asettaminen ja niissä pysyminen, eroon mielen rajoituksista, itsensä ymmärtämisen lisääntyminen ja paljon muuta. Etenet materiaaleissa sinulle sopivaan tahtiin.

Maksat jäsenyydestäsi kerran kuussa niin pitkään kun olet mukana matkalla. Jäsenyys oikeuttaa pääsyn kuukausittain vaihtuvaan materiaaliin. Kerran kuussa järjestetään netissä tapahtuva ryhmävalmennus, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja saada syventävää tietoa.

 

Liittymällä mukaan saat siis:

-Inspiroivia videoita mielen kehittämiseen

-Selkeitä ja helposti toteutettavia harjoituksia jotka vievät sinua eteenpäin

-Suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseen

-Viikottaisen haasteen

-Verkossa tapahtuva ryhmävalmennus kerran kuukaudessa

-Kirjallista materiaalia

-Kuukausittain vaihtuva bonusmateriaali