top of page

Vähemmän on enemmän
-haaste

26.3-30.3.2023

Kuvittele, jos aina ei tarvitsisikaan tehdä enemmän.

Kuvittele, jos saisit raivattua kehon ja mielen vastustuksen pois tieltä luodaksesi ratsastukseesi enemmän yhteyttä, keskitty­mistä ja keveyttä.

Osallistu viiden päivän haasteeseen ja oivalla miten tuoda tekemiseesi vähemmällä enemmän.

Haluamme jakaa kanssasi viiden päivän ajan taitomme, vinkkimme ja viisautemme aiheesta joka on lähellä sydäntämme ja josta tiedämme jokaisen ratsastajan hyötyvän.

Homma toimii näin:

- ilmoittaudu mukaan viiden päivän ilmaiseen haasteeseen linkistä jonka löydät alta

- haaste toteutetaan salaisen podcastin muodossa. saat siis jokaisena päivänä sähköpostiisi linkin, josta pääset kuuntelemaan päivän teeman. Voit siis osallistua haasteeseen vaikka laittaessasi hevosta kuntoon tai ollessasi kävelyllä. 

- Halutessasi maksimoida kokemuksen ja sen mitä saat päivistä irti, on sinulla mahdollisuus päivittää osallistumisesi maksulliseen versioon hintaan 12eur. päivittäessäsi itsesi sisäpiiriin, saat pääsyn sovellukseen jossa on jokaisen päivän teemaan liittyvät harjoitukset, haastepäiväkirja sekä lisää edistymistäsi tukevaa materiaalia. 

Haaste keskittyy aiheeseen niin kehon, kuin mielenkin näkökulmasta. järjestäjinä toimii Anita Arponen ja riikka turunen. voit käydä tutustumassa meihin lisää instagramissa omilla tileillämme @anitaarponen ja @wowflowequestrian.

tai maksimoi päivien vaikutus päivittämällä itsellesi maksullinen versio hintaan 12eur

bottom of page