la 10. marrask. | Jatilan talli Oy

Enemmän irti treenistä!

Registration is Closed
Enemmän irti treenistä!

Time & Location

10. marrask. 2018 klo 10.00 – 15.00
Jatilan talli Oy, Vanha Soukkiontie 754, 04680 Hirvihaara, Finland

About the Event

Tule hakemaan työkaluja kokonaisvaltaiseen treenaamiseen. Harjoittelussa tavoitteisiin pääsemisen kannalta on tärkeää, että ratsastaja otetaan huomioon kokonaisuutena. Kehon ja mielen oikeanlainen hyödyntäminen lajiharjoittelun tukena voi nostaa tulostasoa huimasti ja lisätä harjoittelun mielekkyyttä. Valitettavan usein nämä osa-alueet kuitenkin jäävät liian vähäiselle huomiolle.

Tule hakemaan uusia työkaluja kehon ja mielen hallintaan sekä uudenlaista motivaatiota harjoitteluun. Luennolla saat sekä teoriatietoa, että käytännön harjoitteita. Käymme mm. läpi, miten ryhti vaikuttaa ratsastukseen ja saat helppoja harjoitteita ryhdin ja istunnan kehittämiseen. Löydät myös keinoja jännityksen vähentämiseen, motivaation säätelyyn ja opit tehostamaan harjoitteluasi mielikuvaharjoittelun avulla. Luento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada enemmän irti harjoittelusta.

Luennoitsijoina toimivat urheiluhieroja ja ratsastuksenopettaja Anita Arponen ja mentaalivalmentaja Riikka Turunen. Hinta 30e/henkilö sis. keittolounaan ja kahvin. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@powermind.fi tai lomakkeella.

Kyselyt 050 5400160

Registration is Closed

Share This Event