su 10. helmik. | Location is TBD

Soul Food Buffet

UUSI RYHMÄ STARTTAA MAALISKUUSSA! Tule kokemaan matka, joka voi viedä ajatusmaailmasi täysin uusille raiteille. Soul Food Buffet on verkkovalmennusympäristö, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden muutokseen omassa tahdissa omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.
Registration is Closed
Soul Food Buffet

Time & Location

10. helmik. 2019 klo 19.00
Location is TBD

About the Event

Soul Food Buffet tarjoilee nimensä mukaisesti valikoiman mielen- ja sielunruokaa. Löydät buffetista videoita, kirjallista materiaalia, netissä järjestettäviä live-valmennuksia ja harjoituksia. Etenet materiaaleissa sinulle sopivaan tahtiin. Tarvitsitpa sitten apua konkreettisen tavoitteen saavuttamisessa tai keinoja löytää lisää inspiraatiota elämääsi, toivon, että Soul Food Buffet tarjoaa sinulle työkalut siihen .

Maksat jäsenyydestäsi kerran kuussa niin pitkään kun olet mukana matkalla. Jäsenyys oikeuttaa pääsyn kuukausittain vaihtuvaan materiaaliin. Kerran kuussa järjestetään netissä tapahtuva ryhmävalmennus, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja saada syventävää tietoa. Lisää tietoa Soul Food Buffetista nettisivujen Soul Food Buffet - osiossa.

NYT BONUKSENA TAMMIKUUN AIKANA BUFFETTIIN LIITTYNEILLE MAHDOLLISUUS YHTEEN HENKILÖKOHTAISEEN VALMENNUSKERTAAN (45min).

Jäsenmaksu 49eur/kk.

Registration is Closed

Share This Event