Täyttä elämää

rakenna tasapainoinen, itsevarma elämä ja saavuta unelmasi suorittamatta

Mitä jos...

 

 

... et kiireen keskellä tippuisi suorittamiseen ja stressiin, vaan rakentaisit itsellesi lyömättömän tavan keskittyä oikeisiin asioihin säilyttäen tasapainon?

...kasvaisit haaveilijasta, jolle toteutus on vaikeaa, TEKIJÄKSI, joka saavuttaa tavoitteensa? Tietäisit mitä tavoitteista asettaa ja saavutat ne kerta toisensa jälkeen?

...et ahdistuisi itsesi tai muiden odotuksista ja mielipiteistä, vaan kehittäisit itsellesi itsevarmuuden, jonka avulla uskaltaisit nauttia niistä asioista, joita oikeasti haluat tehdä?

...pystyisit hallitsemaan arkeasi ja rakentamaan itsellesi elämän, jossa uskallat tarttua asioihin ja saada aikaan muutosta niin sisäisessä kuin ulkoisessa maailmassasi?

...saisit oikeasti keskityttyä niihin asioihin, jotka ovat sinulle elämässä tärkeitä? Kiire vähenisi ja saisit silti vietyä oikeita asioita eteenpäin.

...oppisit ymmärtämään itseäsi - ei enää turhaa sättimistä omaa toimintaasi kohtaan.

                TÄMÄ KAIKKI ILMAN TIUKKOJA RUTIINEJA JA TUNNETTA SUORITTAMISESTA

näin suurin osa naisista yrittää taklata arjen haasteet, päästä tavoitteisiinsa ja säilyttää tasapainon:

 

 

- He lupaavat itselleen, että "huomenna" teen muutoksen asiassa X. Suunnitelma tuntuu hyvältä siinä hetkessä, mutta todellisuudessa suunnitelma ei ole ollenkaan linjassa nykyisen elämän kanssa. Suunnitelma, joka on aivan vääränlainen, syö voimavaroja ennemmin kuin vie eteenpäin. Ennemmin tai myöhemmin lupaus pettää (yleensä ennemmin) ja siitä seuraa tuskainen itsensä sättiminen.

- He tietävät, että elämänlaatu paranisi huomattavasti jos he tekisivät tarvittavat muutokset, mutta silti he lykkävät näitä asioita (eli pitkällä tähtäimellä elämäänsä) tulevaisuuteen. Luotto ja arvostus itseään kohtaan puuttuu.

- He tekevät paljon ja kalenteri täyttyykin velvollisuuksien lisäksi myös kivoistakin asioista, mutta illan päätteeksi tuntuu, ettei ole taaskaan saanut tehtyä mitään mitä pitäisi, saatika mitä haluaisi. He tekevät vielä enemmän ja ovat vielä rasittuneempia.

- Heistä olisi ihanaa olla suunnitelmallinen ja he uppoutuvatkin välillä suunnittelemaan aikatauluja ja seuraavaa siirtoa elämässä. Nämä suunnitelmat usein kuitenkin kaatuvat motivaation ja ajanpuutteen vuoksi.

- He yrittävät päästä epävarmuudesta hautaamalla ajatuksensa taka-alalle. Ajoittain herää tunne, että elämä menee muiden aikatauluja ja toiveita kuunnellessa, mutta koska tunne on väliaikainen, jää se käsittelemättä. Tästä kuitenkin syntyy kierre ja tunne nousee taas pian pintaan, koska ongelmaan ei puututa. Itsevarmuus romuttuu, kun he kääntävät selän itsellensä.

 

5_20210415_224540_0004.png

HEI SIELLÄ, OLEN RIIKKA

Tiedän miltä tuntuu olla jumissa omien ajatusten ja tapojen kanssa. Tiedän, miten ylitsepääsemättömän vaikealta muutos voi tuntua.

Tiedän myös sen epäröinnin, joka herää muutoksen edessä - kyseenalaistat, onko tämä sittenkään sitä, mitä haluat.

Painin näiden ongelmien kanssa itse pitkään. En koskaan varsinaisesti ollut onneton, mutta en saanut elämästä irti sitä, minkä jollain tasolla tiesin olevan mahdollista.

Yritin mahduttaa itseäni muottiin, joka näytti ulospäiin hyvältä, mutta ei tuntunut kuitenkaan omalta -kaipasin muiden hyväksyntää valinnoilleni ja tekemisilleni.

Voi kun olisinkin tiennyt, ettei tätä peliä pelata niin... Olin usein väsynyt ja turhautunutkin tilanteeseeni. Vaihdoin tavoitteita usein, sillä en koskaan saanut vietyä mitään loppun. Ajattelin, että ongelma on se, etten tiedä mitä haluan. Osa minusta jaatteli, että nämä tunteet ovat normaaleja ja sellaista elämä on.

Tuli kuitenkin hetki, joka pakotti minut muuttumaan. Asioiden oli muututtava, jos en aina halunnut halunnut odottaa seuraavaa viikonloppua, lomaa tai jotain muuta tapahtumaa, jotta voisin kokea elämää sellaisena, kuin haluan sen kokea.

Uskon, että luomme oman todellisuutemme ajatuksilla, joille päätäme antaa valtaa, toiminnallamme jota toistamme päivittäin sekä keskusteluilla, joita käymme itsemme kanssa.

Opin hyvin aikaisessa vaiheessa, että ihminen voi yrittää saada muutosta aikaiseksi seuraamalla tietyjä rutiineja ja kaavoja. Pitkällä tähtäimellä tämä on kuitenkin reitti epäonnistumiseen ja väsymiseen, jos emme kaivaudu hieman syvemmälle ihmisen mieleen. Omistauduin täysin muutosprosessille. Kokeilin kaikkea ja pidin itseäni koekaniinina prosessissa. Kouluttauduin mielen valmentajaksi ja tutkin ihmismielen teoriapuolta. Halusin ymmärtää, miten yhdistää tavoitteellinen elämä tasapainoiseen, vapaaseen elämään - saada juuri se, mistä haaveilet ilman suorittamista tai ylikuormitusta.

Myöhemin pystyin tarjoamaan asiakkailleni työkaluja, jotka oikeasti toimivat ja muovaavat mieltä laajasti. En ole sitoutunut yhteen valmennustyyliin, vaan tukeudun asioihin, jotka olen kokenut ja huomannut parhaiksi niin itselläni kuin asiakkaillani opiskellen jatkuvasti uutta.

Kaiken tämän tiedon ja taidon perusteella rakensin Täyttä Elämää -valmennusohjelman.

20190530145016_IMG_6445_1.jpg

Täyttä elämää

... on kuusi viikkoa kestävä tehokas valmennusohjelma, jossa saat 1:1 valmennusta, strategian ja taktiikat sekä tarvitsemasi tuen, joilla voit saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi, itsevarmuuden jolla rokkaat elämässä sekä tasapainon tähän kaikkeen.

Saat:

- henkilökohtaisen suunnitelman

- 7 moduulia - sukella joka viikko uusiin materiaaleihin. Opit kaiken olennaisen, mitä sinun tulee matkallasi tietää itsevarmuudesta, tasapainosta sekä tavoitteiden saavuttamisesta

- 1:1 valmennuksia - jotta saisit tarvitsemasi tuen, tiedon ja taidon juuri sinulle räätälöitynä

- Q&A sessioita - kokoonnumme kuukausittain kysymysten ääreen, jotta saat jatkuvaa tukea matkallasi eikä mikään asia jää selvittämättä

- Yhteisön -

saat pääsyn kursilaisille tarkoitettuun yhteisöön. Kysy kysymyksiä, ja jaa onnistumisiasi, jotta voimme juhlia sinua. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja jakaa matkaa heidän kanssaan.

keiden kanssa työskentelen?

Ohjelma on suuniteltu...

1. Naisille jotka oat väsyneitä nykyiseen arkeensa ja haluavat liikkua itsevarmasti eteenpäin kohti unelmiansa väsyttämättä itseänsä tiukoilla suunnitelmmilla ja kuluttavilla rutiineilla

2. Naisille joilla on vaikeuksia pysyä tavoitteissaan, koska arki kiireineen vie mukanaan

3. Naisille jotka haluavat kasvattaa itsevarmuuttaan ja lisätä itsetuntemusta, jotta elämä voisi olla sen näköistä, mitä he ovat toivoneet

Mikä ohjelmasta tekee ainutlaatuisen?

- Ohjelma tähtää pysyvään muutokseen. Tiedän mitkä tekniikat toimivat pitkässä juoksussa ja mitkä murtuvat paineen alla

- Ohjelma on yhdistelmä ainutlaatuisia menetelmiä, jotka vievät sinua eteenpäin

- Opit luomaan itsellesi taidot, joilla voit säilyttää itsevarmuuden ja tasapainon kiireenkin keskellä. Oppiessasi systeemin, voit soveltaa sitä milloin vain uudestaan elämässäsi. Kehittymisesi ei pysähdy kurssin loputtua

-- Ohjelman ydin on opettaa sinulle, miten muutoksen tekemisen ei tarvitse olla raskasta, tylsää tai monimutkaista. Opit tunnistamaan, mitkä asiat arjessasi syövät sinut elävältä ja mitkä taas saavat sinut tuntemaan olevasi ELOSSA

Askel-askeleelta ohjelma tekee prosessista selkeän ja helpon noudatta

3_20210415_224540_0002.png

näin etenemme

Kun päätät alkaa työskentelemään kanssani, aloitamme ohjelman 1:1 sessiolla, jossa käymme läpi missä olet tällä hetkellä ja minne haluat edetä. Sen jälkeen teemme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman, jollaa liikut seuraavien vaiheiden läpi:

Vaihe 1: Tarinana muuttaminen

Ensimmäisessä vaiheessa luomme pohjan koko prosessille jakamalla muutoksen pieniin osiin. Opit palaset, joista onnistuminen koostuu. Luomme pohjan, josta voit lähteä muuttamaan tulevaisuuden tarinaasi. Jokaisella ihmisella on henkilökohtainen koodinsa menestystarinaan. Opit etsimään sinun henkilökohtaisen koodisi

Vaihe 2: Reittisi itsevarmuuteen

Tässä osiossa työstämme mielen selkeyttä. Mitä haluat, miksi haluat ja miten haluat - nämä toimivat kompassina, joka ohjaa eteenpäin kohti sitä elämää, jota haluat luoda.

Kun saavutat selkeyden, lähdet rakentamaan itsevarmuutta. Ohjelmoit mieltäsi ajattelemaan itsevarmasti ja mikä tärkeintä, opetan sinut viemään tämän ajattelun käytäntöön, jotta se näkyy toiminnassasi. Opit vihdoin luottamaan omaan ääneesi, jotta voit olla oma ihana itsesi

Vaihe 3: Tasapainolla tuloksiin

Tämä osio opettaa sinulle, miten voit hidastamalla vauhtia saada elämääsi enemmän haluamiasi asioita ja jopa lisää tehokkuutta. Opit luopumaan negatiivisesta suorittamisesta sekä hallitsemaan stressiä. Opit, mikä ero on toiminnalla, joka imee sinut kuiviin ja toiminnalla, joka saa sinut tuntemaan rauhaa ja tasapainoa kiireenkin keskellä. Voit luopua "pitäisi"-ajattelusta ja itsesi sättimisestä

Vaihe 4: Tavoitteista totta

Neljäs vaihe vie sinut läpi prosessin, jossa opit taian tavoiteiden saavuttamisen takana. Saat käyttäohjeet, joilla opit asettamaan tavoitteita, joissa on helppoa pysyä ja luot itsellesi reitin, josta nautit. Et enää joudu lannistumaan taas kerran kesken jätetystä haaveesta

Vaihe 5: Tulevaisuuden visio

Nyt voimme luoda uusilla taidoilla vision tulevaisuudesta, joka todella houkuttelee

Haluatko työskennellä kanssani?

Klikkaa linkkiä yllä varataksesi itsellesi kartoituspuhelu. Puhelussa pääsemme tutustumaan, kysyn muutaman kysymyksen tämän hetken tilanteestasi ja siitä, minne olet matkalla.

Puhelumme lopussa joko:

Toteamme, että tämä valmennusohjelma on oikea vaihtoehto sinulle ja kutsun sinut liittymään joukkoomme...

Tai jos toteamme, että ohjelma ei ole tällä hetkellä sinulle paras vaihtoehto, on sekin täysin OK - halutessasi ehdotan sinulle jotain muuta reittiä, jolla pääset eteenpäin kohti määränpäätäsi ja ohjaan sinut oikeaan suuntaan.

Nyt mennään!!!

1_20210415_224540_0000.png
2_20210415_224540_0001.png