top of page

KUINKA VOIN AUTTAA?

MENTAALIVALMENNUSTA RATSASTAJILLE

Jännittääkö kilpaileminen tai tahdotko tehostaa oppimista? Mielellä on iso rooli tässä. Ratsastus vaatii mieleltä paljon. Jos mieli ulkoistaa jännityksen kropalle, emme pysty tuntemaan pieniä merkkejä ja korjaustarpeita mitä hevonen vaatii, ja tämä on omiaan heikentämään suoritusta.  Niin kutsuttuun flow-tilaan pääsy auttaa meitä parantamaan suoritusta.
Vai tahdotko tehostaa oppimista? Tiesitkö, että esimerkiksi mielikuvaharjoittelun avulla voit lisätä teknisiä taitojasi?
Kilparatsasastajana suhtaudun intohimolla siihen, että saamme mielen tukemaan suoritusta. Mieli voi olla suuri apu tai iso jarru. Autan sinua löytämään oikeat työkalut siihen, että saisit harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti, pääset eroon kilpailujännityksestä ja nopeutat oppimista henkisten taitojen avulla. Pidän yksityisvalmennuksia ja luentoja aiheesta. Kerro mitä tarvitset, autan mielelläni!

IMG-20181014-WA0058-01-01(1)_edited_edit

RATSASTUSVALMENNUS

Tarjoan myös pienimuotoisesti valmennusta kouluratsastuksessa kaiken tasoisille ratsukoille Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Olen itse innokas kilparatsastaja kouluratsastuksessa ja kilpailen hevosellani Intermediate I-tasolla.

IMG-20180907-WA0024_edited.jpg
bottom of page