Seitsemän viikon valmennusohjelma, jonka aikana opit ohjaamaan itsesi kohti muutosta, jotta liikut kohti tavoite-elämääsi ja voit elää tasapainossa saavuttaen tavoitteesi - ilman suorittamisen tuskaa.

IMG_20190601_005002_110.jpg

Tämä on kutsusi kohti muutosta. Kutsusi liikkua kohti tavoitteitasi tasapainossa. Kutsusi saavuttaa selkeys elämääsi. 

 

Tuntuuko sinusta, että päivät vain lipuvat ohi etkä ole varma mitä haluat elämältäsi? Mietit, teetkö oikeita päätöksiä. Tai vaihtoehtoisesti et saa tehtyä päätöksiä ollenkaan. Innostut uudesta, mutta innostus loppuu ennen kuin ehdit edes kunnolla aloittaa.

Olet ehkä aloittanut jotain uutta ja tehnyt valintoja, mutta et koskaan saa vietyä niitä päätökseen ja epäröinti astuu kuvioihin.

Suorituskeskeisyys ei tunnu hyvältä, mutta tiedät, että elämässäsi on asioita, joita haluaisit saavuttaa ja päätöksiä, joita haluaisit tehdä.

Tunnistitko itsesi yllä? Olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tiedän, miten turhauttavaa on, kun motivaatio vaihtelee päivästä toiseen. Saat joskus tunteen siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan ja hetken päästä kadotat sen hyvän flown. Tiedän, miten turhauttavaa on, kun mitään tavoitetta ei saa vietyä loppuun. Ja kun tähän vielä lisätään suuremmat kysymykset, kuten "olenko oikealla polulla ja mitä oikeasti haluan", on epäselvyys ja  henkinen kuormittuminen taattua.

Oli tavoitteesi ja unelmasi mikä tahansa, jos siinä ei ole selkeyttä ja riittävän voimakasta vetoa kohti tavoitetta, et tule saavuttamaan sitä tai ainakin kamppailet tahdonvoiman kanssa aivan turhaan.

Mieli on suurin työkalumme. Kun saamme mielen toimimaan optimaalisesti, on uusien asioiden saavuttaminen ilman ylikuormittumista ja hämmennystä helppoa.

Soul Food Buffetin Deep Dive on seitsemän tai 12 viikon intensiivivalmennus, jonka aikana aloitamme matkan kohti uutta. Kurssi on sekoitus yksityisvalmennuksia, itseopiskelumateriaaleja sekä harjoituksia. Opit ohjaamaan itseäsi täysin uudella tavalla, jolloin uusien asioiden tavoittelu ja tasapainoinen elämä on helppoa ja luonnollinen osa sinua.

Deep Dive on valmennus sinulle, joka olet valmis panostamaan kehitykseesi ja olet valmis rehellisesti tarkastelemaan omaa toimintaasi. Olet valmis sitoutumaan ajallisesti uuden opetteluun.

Kurssiin kuuluu:

- seitsemän yksityisvalmennusta

- pääsy kaikille PowerMindin verkkokursseille

- henkilökohtainen suunnitelma

- apua suunnitelmassa pysymiseen

- 100% tuki matkallesi sekä minulta, että muilta ryhmäläisiltä joihin pääset tutustumaan

20200127_101020_0000.png

Kurssilla

Saavutat selkeyden

Kokonaisuuden hahmoittaminen ja selkeys ovat välttämättömyys, jos haluat liikkua eteenpäin. Jos et tiedä tarkasti mitä oikeasti tavoittelet ja mitä tunnetta tämän kaiken takaa haet (eli miksi tavoittelet), etkä tiedä omia arvojasi, on matka kohti tavoitteitasi ja matka kohti uutta raskas ja hämmentävä. Et saa vietyä asioita loppuun ja ylikuormitut helposti. Tämä näkyy mm.viivyttelynä, motivaation puutteena tai yleisenä hämmennyksen tunteena.

Selkeys syntyy, kun tutustut itseesi. Sukellamme syvälle seuraaviin aiheisiin: Mitä haluat? Miksi? Mitkä uskomukset ja tavat pitävät sinua paikallasi? Miltä haluat tulevaisuutesi näyttävän? Mikä on oikea tapa edetä sinne?

Saavutat tavoitteesi

Kun olemme selvittäneet minne olet elämässäsi matkalla, lähdemme miettimään yksityiskohtaisia tavoitteitasi. Oli kyseessä sitten elämäntapamuutos, vanhasta tavasta eroon pääseminen tai tietyn tunnetilan lisääminen elämään, etsimme sinulle siihen työkalut ja polun. Kun mielesi tukee sinua tässä, on tavoitteen saavuttaminen helppoa. Katsomme tilannettasi kokonaisuutena. Käymme läpi ja optimoimme mm. tapojasi, ajatusmallejasi sekä kykyäsi suunnata energiasi oikeisiin asioihin.

Saavutat tasapainon

Käymme läpi elämääsi kokonaisuutena mitään osa-aluetta unohtamatta. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jos suljemme silmämme tietyiltä osa-alueilta, ei lopputulos ole pysyvä. Tavoite on, että saavutat unelmasi ilman rasittavaa suorittamista. Toki meidän tulee tehdä töitä niiden asioiden eteen, joita haluamme, mutta tämä työn ei tarvitse olla suorittamista. Kun löydät suuremman syyn tehdä asioita, ei unelmiasi kohti liikkuminen tunnu enää tavoittelulta, vaan siitä tulee sinulle luonnollinen tapa elää. Opit kaikessa toiminnassasi tähtäämään henkistä tasapainoa kohti. Tällöin energia kohdistuu oikeisiin asioihin ja pääset kohti tasapainoista elämää.

Saavutat keveyden

Kaikessa tässä pidämme mielessä sen, että matkasta tulee nauttia. Monelle on vieras käsite, miten yhdistää helppous ja keveys suorituskyvyn parantamiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Tämä on kuitenkin mahdollista, kun työstämme ajatusmallejamme. Opit nauttimaan matkasta.