PowerMind

+358505400160

Y-tunnus 2894238-2

Soul Food Buffet

Soul Food Buffet

-

Deep Dive

Mitä, jos seuraavat 12 viikkoa veisivät ajattelusi uudelle tasolle ja huomaisit miten asiat muuttuvat?

Soul Food Buffet -

Deep Dive

 

 

 

Oletko valmis muuttamaan sen tietoisuuden, joka loi tämänhetkisen elämäsi ja olosuhteesi?

Oletko valmis syväsukeltamaan mieleesi ja päivittämään ajattelusi uudelle tasolle? Tiedätkö, että sinusta löytyisi vielä muutama vaihde lisää, mutta jokin pitää sinua paikallaan? Olet jo ehkä löytänyt kipinän kehittää itseäsi, mutta et tiedä miten viedä sitä kipinää käytäntöön.

Tai ehkä olet jo tehnyt niin, mutta et näe haluttuja tuloksia elämässäsi. Tipahdat aina samaan vanhaan kaavaan, jossa elämä sattumanvaraisesti heittää sinulle tunteita ja reaktioita, joita et haluaisi ja joskus ripauksen motivaatiota, joka kuitenkin katoaa mystisesti johonkin.

Jotkut ihmiset odottavat aina sitä oikeaa hetkeä tulevaksi. He valmistautuvat valmistautumaan… Eikä oikeaa hetkeä koskaan tullutkaan. Nyt on sinun aikasi toimia. Oikea hetki on NYT.

 

 

Soul Food Buffet – Deep Dive on valmennusohjelma, jota olisin itse kaivannut matkallani. Ohjelma, joka auttaa löytämään selkeyden tekemisiin ja laittaa sinut katsomaan itseäsi suoraan silmiin. Löydät syyn sille, mikä pitää sinua paikallaan, miksi et ole siellä missä haluat olla ja miksi tunnet liikaa tunteita, joita et halua tuntea? Se ei aina ole helpoin polku, mutta uskon, että on välttämätöntä katsoa omaa toimintaa rehellisesti samalla oppien hyväksymään kaikki puolet, joita meistä löytyy.

Uskon, että pysyvä, selkeä muutos rakennetaan rehellisyyden ja hyväksynnän pohjalle – hyväksy kaikki puolesi ja ole niistä rehellinen, vasta sen jälkeen voit muuttaa itseäsi ja aidosti olla itse itsesi tukena. Mikä onkaan vapauttavampaa, kun aidosti hyväksyä itsensä ja kehittää itseään sieltä käsin.

Soul Food Buffet – Deep Dive on valmennusohjelma sinulle, joka haluat toden teolla tarttua elämääsi ja tehdä siitä näköistäsi. Valmennusohjelma auttaa sinua löytämään suuremman mielen vapauden, mutta myöskin löytämään keinot, miten käyttää innostusta ja voimaantumista työkaluna ulkoisten tavoitteiden saavuttamisessa. Kun tiedät selkeästi mitä haluat ja mikä sinulle on tärkeää, saat kehitettyä mielen, joka on suurin työkalusi matkalla kohti elämää, jota haluat elää. Sisäiset ja ulkoiset tavoitteet ovat linjassa ja tunnet olosi hyväksi.

 

 

 

 

 

 

Soul Food Buffet – kuten nimikin kertoo, on buffet, josta löytyy sekoitus eri tekniikoita, työkaluja ja ajatusmalleja. En usko, että on olemassa yhtä ja samaa metodia, joka sopisi kaikille ja siksi Soul Food Buffetissa sinulla on mahdollisuus löytää sinulle toimivat työkalut ja työstää itseäsi. Valmennus pohjautuu kuitenkin ajatukseeni siitä, että luomme todellisuutemme niillä ajatuksilla, joille valitsemme antaa valtaa, puheella, jota käytämme ja teoilla, joita teemme jokapäiväisessä elämässämme. Muutos ei siis tule tekemättä mitään. Lisää tietoa Soul Food Buffetista löydät Soul Food Buffetin sivulta.

 

Soul Food Buffet – Deep Dive on sinulle joka:

-          -Olet valmis lopettamaan pelkän elämästä puhumisen ja sen sijaan olet valmis aloittamaan oikeasti   elämään.

-          -Koet olevasi jumissa ja haluat päästä eteenpäin.

-          -Tiedät jo, että haluat tarkastella elämääsi kokonaisvaltaisesti ja haluat saada itsestäsi irti sen, mihin tiedät pystyväsi.

-          -Tiedät, että elämä ei ole tavoitteesta tavoitteeseen juoksemista, vaan haluat nauttia matkasta ja tehdä arjestasi parhaan mahdollisen version ja sen kautta päästä tavoitteisiin.

-          -Sinulla on jonkinlainen visio haluamastasi elämästä, mutta selkeys puuttuu etkä löydä rohkeutta tai motivaatiota muutokseen.

 

Tätä on Soul Food Buffet – Deep Dive:

-          -12 viikon ohjelma. Jokaiselle viikolle on oma teema ja harjoitukset. Viikon lopussa käyt läpi edistymisesi kanssani.

-          -Harjoituksia ja teoriaa videoiden muodossa. Kaikki on pilkottu pieniin osiin, jotta sinun on helppoa pysyä mukana.

-          -Kuusi henkilökohtaista 60 min valmennusta ohjelman aikana.

Kurssi alkaa 26.5