top of page

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN SUPERVOIMASI RATSASTAJANA

20240123_172541_0000 (1).png

Kisakentät haltuun -verkkokurssi

Takaisin Yhteyteen -valmennusohjelma

1:1 valmennus

Ratsastus on vahvasti fiilislaji

Ratsastus on laji, jossa tunteiden merkitys on joko tekijä, joka pilaa suorituksesi tai supervoima, jonka avulla luot paremman yhteyden hevoseen. 

Ratsastus on laji, joka vaatii ratsastajalta samaan aikaan yhdistelmän äärimmäistä herkkyytä, pikkutarkkuutta sekä pehmeyttä, mutta myös kehon suorituskykyä ja kehon voimaa hallita oma kroppa liikkeessä.

Tämä yhtälö jo itsessään aiheuttaa tietynlaisia haasteita mielelle sekä asettaa riman korkealle, mutta kun tähän yhtälöön lisätään vielä rakas harrastuskumppanimme hevonen, joka on äärimmäisen taitava peilaamaan meille takaisin omia tunnetilojamme, on yhtälö vähintääkin vaativa. Mutta sehän on tämän lajin yksi hienous: voimme jatkuvasti kehittää itseämme ja kumppanina meillä toimii upea eläin, joka odottaa meiltä kykyä tuntea oma mielemme sekä kehomme, jotta saamme lajista irti kaiken sen, mitä sillä on annettavana. 

Intohimoni on auttaa ratsastajia löytämään yhteys kehon ja mielen välille, opettaa miten omaa energiaa säätelemällä voidaan saada aikaan isoja muutoksia hevosessa sekä auttaa läpi tunnelukoista, kuten jännityksestä.

Olen itse harrastanut lajia koko ikäni, kilpaillut kouluratsastuksessa Inter -tasolla sekä valmentanut ratsukoita pitkään, joten valmistuttuani mielen valmentajaksi oli vain luonnollista lähteä auttamaan ratsastajia mielen saralla.

 

Työskentelen niin kansainvälisen tason ratsastajien kanssa jotka ovat halunneet parempaa mentaalista suorituskykyä ratsastukseen, kuin ratsastajien, jotka ovat halunneet löytää harrastukseen lisää iloa ja päästä eroon esimerkiksi pelosta.  

Palveluihini ratsastajille

kuuluu 1:1 valmennukset, valmennusohjelmat sekä luennot ja klinikat.

Pääsääntöisesti 1:1 valmennukset tapahtuvat netin välityksellä. Osa valmennuksista pidetään hevosen selässä, joten niissä mahdollisuus valmentautua livenä.

Luennot onnistuvat sekä livenä, että netissä. 

Työkaluihini kuuluu laaja, tehokas työkalupakki erilaisia tekniikoita, suurimpana työkaluna hengitys. Intohimoni on tuoda hengitys osaksi ratsastajan työkalupakkia, sillä hengitys on yksi tehokkaimmista työkaluista lisätä suorituskykyä, kasvattaa keho-mieli yhteyttä sekä rauhoittaa mieltä. Hengität jo kuitenkin - joten miksi ei tehdä siitä tietoisempaa ja teknisempää suorituksessa ja näin muuteta se supervoimaksesi satulassa?

 

Teetätän ratsastajille myös ratsastajaprofiili --testejä, jossa ratsastaja löytää henkiset vahvuutensa sekä heikkoutensa ratsastajana oppien valjastamaan vahvuudet vielä paremmin käyttöönsä ja pienentämään heikkouksien vaikutusta suorituksessa. 

Ratsastajaprofiilit voidaan tehdä myös ryhmille osana luentokokonaisuutta.

Ota yhteyttä

Kuuntele podcastia

Liity postituslistalle

Löydä somesta

  • Instagram
bottom of page